De Zandse Kerk, Uitvaartcentrum en Pastorie. (foto: N. Hubers)
De Zandse Kerk, Uitvaartcentrum en Pastorie. (foto: N. Hubers)

Laat de Zandse klokken weer luiden

Algemeen

HUISSEN - Stichting de Zandse Kerk doet mee aan de Rabo ClubSupport actie. Van 5 tot 25 oktober kunnen leden van de Rabobank stemmen uitbrengen op hun favoriete club. Elke stem is geld waard.

Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe meer geld dit opbrengt. Leden mogen in totaal vijf stemmen uitbrengen, maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting. De Zandse Kerk wil met de opbrengst van deze actie de kerkklokken herstellen, zodat deze weer kunnen luiden. Help je mee om dit te realiseren? Stem op Stichting de Zandse Kerk.

Klokken verstoord
Al enige tijd zijn er problemen met de klokken van de Zandse Kerk. De klokken staan geregeld stil. De klokken horen te luiden als er wat te doen is in de kerk of als er feest is. Maar ook om overledenen de laatste eer te bewijzen. Om de klokken weer goed te laten werken, moet het stroomnet en de aansturingen vernieuwd worden. Met de opbrengst van de Rabo ClubSupport actie hopen we deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Andere goede doelen steunen
"Met de Rabo ClubSupport actie mag je meerdere doelen steunen. Omdat wij ook andere doelen op weg willen helpen, doen we een paar suggesties. Denk ook aan: muziekvereniging Volharding, Scouting Huissen-Zand, stichting TLH Presents en VV Jonge Kracht. Zij kunnen uw steun ook goed gebruiken.

Wil je meer informatie over stichting De Zandse Kerk? Kijk op www.zandsekerk.nl of onze Facebookpagina."

Uitgelicht

Digitale krant