Aanval Heren 1 in streekderby tegen Hexagon1. (foto: Chris van Bostelen)
Aanval Heren 1 in streekderby tegen Hexagon1. (foto: Chris van Bostelen) Foto: Chris van Bostelen

Rabo ClubSupport ook voor Tweestroom!

GENDT - "Moet u nog stemmen voor Rabo Clubsupport vergeet Tweestroom dan niet op uw lijstje. Op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ staat hoe u als lid van de Rabobank uw stem kunt uitbrengen."

"Met uw ondersteuning gaan we onder meer het werkplan 'aantrekkelijk en toegankelijk volleybalsport beleven bij Tweestroom' uitwerken als instap voor de jongste jeugd.

Competitie

In de streekderby uit tegen Hexagon1 kwam Heren 1 opnieuw net niet tot winst. Het lijkt een diesel die steeds na twee verloren sets warm draait maar in de beslissende vijfde set oververhit raakt.(3-2) Dames 2 startte uit tegen Trivos 4 wel goed. Maar na de eerste set gewonnen te hebben kantelde de wedstrijd en werden de sets ingeleverd.(3-1) Dames 3 heeft de smaak te pakken en boekte de derde overwinning op rij. Ditmaal werd uit Trivos 6 met 0-4 verschalkt. Dames 4 blijft ongeslagen. De volleybaldames noteerden in de uitwedstrijd tegen VoCASA 11 een mooie 1-3 overwinning.

Meisjes A1 ging hun competitie, uit tegen Setash A2, van start met een 3-2 nederlaag. Na een 2-0 achterstand kwamen onze dames knap terug tot 2-2 maar was de tank leeg in de beslissende 5e set. Jongens B1-mix liep na 3 overwinningen uit tegen Isala B1 tegen de eerste nederlaag aan. (1-3) Bij Jongens JB2 mix kon de vlag in top. Geen winst maar wel het eerste competitiepunt.

Belangstelling? Kom gerust eens kijken naar de wedstrijden (let op: nu even niet in verband met coronaregels) of, nog mooier, train een paar keer vrijblijvend mee op je eigen niveau. Alle informatie staat op www.tweestroomsv.nl.