Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Film 'Instinct' in Theaterkerk

BEMMEL - Op donderdag 15 oktober vertoont TOP de film 'Instinct', een indrukwekkend regiedebuut van Halina Reijn en beloond met diverse internationale prijzen, in de Theaterkerk in Bemmel.

Deze psychologische thriller draait om de ervaren psychologe Nicoline (Carice van Houten) die aan een nieuwe baan bij een TBS-kliniek begint. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan.

Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst met onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de gemaakte vooruitgang, maar Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen.

Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn vorderingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die zij vanaf het begin al in hem zag.

Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt. Aanvang van de voorstelling 20.00 uur. Kaarten (à 7,50 euro) zijn alleen online verkrijgbaar: www.theaterkerk.nl.

Meer berichten