Laatste keer energiebus
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Energiebus
Energiebus (Foto: StudioMasha)

Laatste keer energiebus

Op zaterdag 21 november staat de energiebus in Bemmel, voor de laatste keer. Bij de bus kunnen mensen een gratis energiebespaarpakket afhalen. In het pakket zitten materialen voor isolatie én een handig boek met informatie over het verduurzamen van je huis. De vrijwilligers van energiecoöperatie Lingewaard Energie delen de pakketten uit op 21 november, van 10 uur ‘s ochtends tot 3 uur ‘s middags, op de Markt in Bemmel. Met extra corona-maatregelen.

Zeker nu het kouder wordt en iedereen meer thuis is, is een comfortabel huis belangrijk. Isolatie zorgt voor een lagere energierekening, een warmer huis in de winter en koelte in de zomer. In het energiebespaarpakket zit 7,5 meter tochtband en een brievenbusborstel. Dit helpt tegen tocht bij ramen, deuren en de brievenbus. Ook zit er radiatorfolie in, die kaatst de warmte aan de achterkant van de radiator terug de kamer in.

Adviesgesprekken kunnen helaas niet meer bij de bus. Daarvoor is het Energieloket Lingewaard beschikbaar (info@energieloketlingewaard.nl; 026 326 0111). Het energieloket is het startpunt voor alle vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer. Zij adviseren gratis en onafhankelijk, in opdracht van de gemeente Lingewaard.

Meer berichten