Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Europees Metsel & Mozaiek bij Talento Metissimo te Lingewaard, laatste week van november. (foto: ACF Langerwerf)</p>

Europees Metsel & Mozaiek bij Talento Metissimo te Lingewaard, laatste week van november. (foto: ACF Langerwerf)

(Foto: ACF Langerwerf)

Europees Metsel en Mozaiek

LINGEWAARD - Vanwege corona is bij Talento Metissimo het programma Europees Metsel en Mozaiek 2020 aangepast. In de laatste week van november mogen vrienden van T. Metissimo van 23-27 november gezellig aansluiten in de lessen (gratis).

"Kun jij een echt Hollands schoorsteentje of trapgeveltje metselen van gebakken steentjes of een Pythagoreisch Schaaktorentje maken en berekenen van mozaieksteentjes? Laat maar zien! Graag vooraf aanmelden.

Sinds maart bieden we bij Talento Metissimo zo goed mogelijk corona-proof educatie. De uitgebreide Science & Cultuur practica zoals de gelly soaps tijdens de Halloween week, verlopen plezierig naar volle tevredenheid van leerlingen en ouders. Een verandering van een succesformule blijft altijd spannend en is gelukt. Leerlingen denken hier zelf meer en vroegen spontaan; Mogen er nu vriendjes/vriendinnetjes mee tijdens de M & M lessen?"

Sure, steengoed idee!

"Tijdens de Europese Metsel & Mozaïek activiteit is de oer-Hollandse schoorsteen en de trapgeveltjes ieder jaar weer favoriet. Voor de rekenaars zijn er Euro-wiskunde modellen zoals Pythagoreische schaaktorentjes alsook nieuwe moderne (schaak)torentjes. De firma Juweela (DL/NL) sponsort ons ook dit jaar weer trouw met haar unieke gebakken metsel- en mozaieksteentjes.

Het nieuwe vak Science & Cultuur wordt door ANBI Stichting T. Metissimo sinds 2016 met succes uitgedragen De activiteiten staan in teken van herstel van de IJsvogeloever uit het jaarprogramma Water- en Oeverwacht (alles inclusief toetsing en certificering)." Voor info en aanmelden, zie: www.TalentoMetissimo.nl.

Meer berichten