Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

DJ Bridgeman maakte met Zach Alwin (VS) 'You and Me'

REGIO - "Mijn vriendin Svenka kwam thuis van het werk en ze hoorde het nummer waar ik mee bezig was. Ze zei: ''Wow dit klinkt goed! Dit kan wel wat worden!'."

"Ik had een mooi instrumentaal nummer alleen er miste nog wat! Het nummer liet ik aan diverse mensen horen. We vonden dat er een stem onder moest. Via internet hadden we contact gehad met Zach Alwin uit LA. We hoorde zijn stem en dachten, dit past er perfect bij! Hij was gelijk enthousiast en had zin om te gaan samenwerken.

We kregen van hem een belangrijke vraag: Waar moet het nummer over gaan? Svenka en ik hadden geen ervaring met tekst schrijven, maar na een tijdje wisten we wat we wilden vertellen.In samenwerking met Zach Alwin kwam dit fraaie lied eruit.

Het nummer heet 'You and Me' (and my dreams) feat Zach Alwin - DJ Bridgeman. Het gaat over dromen en dat je iets uit het leven moet halen ook al is het soms uitdagend in deze COVID-19 tijd. Het nummer geeft je kracht in deze tijd en is voor jong en oud."

Het nummer komt vrijdag 20 november uit op Bridgeman records en is te downloaden/streamen via ITunes & Spotify et cetera.

Meer berichten