Nieuw op parkeerterrein Molenweide in Huissen! Ze zijn er weer: oliebollen van Bosvelt Gebakkraam!
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuw op parkeerterrein Molenweide in Huissen! Ze zijn er weer: oliebollen van Bosvelt Gebakkraam!

HUISSEN – Heb je de nieuwe kraam van Bosvelt Gebakkraam al gezien? En er ook al oliebollen gekocht? Vele vaste klanten hebben de nieuwe gebakkraam Bosvelt ontdekt. Stond de kraam vorige jaren op een wisselende plek in de Langestraat in het centrum, dit jaar staat de kraam op een vaste stek op De Molenweide, het terrein waar ook altijd de kermis staat!

Ze zijn alle overheerlijk: van de traditionele krentenbol tot aan de overheerlijke appelbeignet en -flap. In Huissen kunnen ze er niet genoeg van krijgen. Dat is ook niet vreemd. Want wat is -nu het wat kouder is- heerlijker om van een rijk gevulde bol te smullen. Melissa: "We bieden een heel assortiment bollen, tot en met de oud-Hollandse appelflap, die eigenlijk iedereen eens zou moeten proeven. Gemaakt volgens het authentieke recept van opa. Met veel liefde en passie gebakken!", aldus Melissa.

Kortingsbon

Ook aan te bevelen zijn de berliner-, de oreo- en kinderbuenobol. En natuurlijk: de Nutellabol! Kom kijken, koop en proef ze! Om te vieren dat Bosvelt Gebakkraam voor het achttiende jaar weer in Huissen én op een nieuwe plaats staat, heeft Melissa een speciale actie: tegen inlevering van de kortingsbon uit dit Gemeente Nieuws, krijg je bij besteding van tien euro, twee euro korting!

Verrassingbox

Met het oog op sinterklaas, is er nog een heel andere actie. Je kunt voor vijftien euro een verrassingsbox met snoep en kadootje bestellen tegen een bedrag van vijftien euro. Dat kan door te bellen naar Melissa (06 22285461) en vertel daarbij of het voor een jongen of meisje is.

Meer berichten