Woonstichting Gendt zegt vertrouwen op in bestuur Huurdersvereniging Gendt
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Woonstichting Gendt zegt vertrouwen op in bestuur Huurdersvereniging Gendt

GENDT - WOONstichting Gendt heeft besloten het vertrouwen op te zeggen in het bestuur van Huurdersvereniging (HV) Gendt. De Woonstichting is van mening dat de belangen van de huurders niet goed behartigd worden door het zittende bestuur.

Het afgelopen jaar zijn er herhaaldelijk situaties geweest, waarbij het belang van de huurders niet voorop stond. Dat betreurt de Woonstichting ten zeerste omdat zij het gesprek met de huurders wil blijven aangaan en waarde hecht aan een goede relatie met haar huurders.

“Woonstichting Gendt voelt zich vanwege de wijze van handelen door het bestuur, helaas genoodzaakt het vertrouwen in het bestuur van de huurdersvereniging op te zeggen. Een ingrijpend besluit, waarover wij de huurders en andere belanghebbenden van de Woonstichting inmiddels hebben geïnformeerd. We vinden het belangrijk, dat we samen met de huurdersvereniging, kunnen werken aan goed en betaalbaar wonen in fijne buurten, nu en in de toekomst. Dat betekent dat we vooral vooruit willen en moeten kijken. Dit besluit betekent zeker niet dat wij het vertrouwen in de huurdersvereniging opzeggen, alleen de samenwerking met het huidige bestuur. Wij hopen dan ook van harte in gesprek te blijven met de huurdersvereniging. En roepen vooral leden van de vereniging op, om in gesprek te gaan met het bestuur over de ontstane situatie”, aldus Germa Knuver, directeur-bestuurderWoonstichting Gendt.

Meer berichten