HUISSEN - KOPEN IN DE WINKELS IN HUISSEN IS….
Logo gemeentenieuwsonline.nl

HUISSEN - KOPEN IN DE WINKELS IN HUISSEN IS….

HUISSEN - … voelen, proeven, kijken, beleven, persoonlijk advies en er even uit. In tegenstelling tot online shoppen. Want in deze voor winkeliers en horeca uiterst pittige tijden geldt nu meer dan ooit: ‘Wees loyaal en koop lokaal’

Het beloofd dan ook een colourful week te worden. Tijdens de donkere maanden van corona zijn we allemaal wel toe aan wat kleur! Vandaar de colourfull week, zo kunnen er voor de feestdagen een hoop aanbiedingen worden ingeslagen! Kijk bij de ondernemers in centrum van Huissen voor de exacte aanbiedingen.

De ondernemers van Huissen hebben een ludieke actie bedacht om de horeca in het centrum een warm hart toe te dragen dus een dubbele reden om loyaal te zijn en lokaal te kopen.

Daarnaast gaat zoals u wellicht gemerkt heeft het Sinterklaas feest anders dan voorgaande jaren , de Ondernemersvereniging heeft samen met Sinterklaas en zijn Pieten een uitzending op zondag 29 November om 16:30. Deze uitzending is onder andere te volgen bij Omroep Lingewaard kijk voor meer informatie op www.inhuissen.nl

Vanaf December wordt er gestart met de decemberactie! Dit betekend dat elke betalende klant bij de ondernemers van Huissen kans maakt op een goed gevulde cadeau mand ter waarde van 400,- we geven er maar liefst 4 weg!!!

In de winkel zijn loten aanwezig waarop naam en telefoonnummer ingevuld kunnen worden.

Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van zo’n fantastische mand!

Meer berichten