Decembertip: Geef muziek cadeau
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Cadeautip. Drie proeflessen op een instrument naar keuze. (foto: Astrid van den Brink)</p>

Cadeautip. Drie proeflessen op een instrument naar keuze. (foto: Astrid van den Brink)

(Foto: Astrid van den Brink)

Decembertip: Geef muziek cadeau

BEMMEL - Op zoek naar een origineel cadeau? Wacht dacht je van muziek? En dan geen cd of het populaire vinyl, maar drie muzieklessen waarmee de gelukkige ontvanger zelf kan ervaren hoe het is om muziek te maken.

Muziekvereniging UDI biedt hiervoor proeflessen aan voor een breed scala aan instrumenten. Zo kun je onder andere kiezen voor een trompet, trombone, saxofoon, klarinet, dwarsfluit of drum. Voor ieder instrumenten groep werkt UDI samen met professionele docenten. Na de drie lessen kun je er geheel vrijblijvend voor kiezen om met de lessen te stoppen of je verder te ontwikkelen als muzikant.

De muzieklessen zijn voor jong en oud en worden gegeven in een corona veilige omgeving in de Theaterkerk in Bemmel. Voor kinderen tot 19 jaar is de prijs voor de eerste drie muzieklessen vijftien euro. Volwassenen betalen tien euro per les. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, wil je je aanmelden of de drie proeflessen cadeau doen? Stuur dan een mail naar udisecretaris@gmail.com, of bezoek de website www.muziekvereniging-udi.nl.

Meer berichten