Blauwe Hoek Hartsafe
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Montage AED. (foto: Th. Derksen)</p>

Montage AED. (foto: Th. Derksen)

(Foto: Th. Derksen)

Blauwe Hoek Hartsafe

DOORNENBURG - Woensdag 18 november is de AED aan de Blauwe Hoek geïnstalleerd. Dit is het resultaat van het initiatief dat buurtvereniging De Blauwe Hoek heeft genomen binnen het project Lingewaard doet!

Dankzij de vele donaties vanuit heel Doornenburg is het benodigde bedrag in korte tijd gerealiseerd en is de AED in bestelling gezet bij Kloppend Hart. Het bestuur wil graag de hartelijk dank uitspreken voor alle 'tientjes', die ze hebben mogen ontvangen. Het is geweldig om te ervaren dat het initiatief vanuit het hele dorp is ondersteund.

De AED is geïnstalleerd aan de woning van de familie Rikken, Blauwe Hoek 25a. Het bestuur is erg blij dat de familie Rikken hun woning beschikbaar heeft gesteld als vaste plaats voor de AED. Vooral wanneer men bedenkt dat er in de toekomst op het grondstuk in de hoek van Blauwe Hoek en Groene Straat wordt gebouwd, is dit de ideale centrale plaats voor de AED.

De buurtvereniging is trots op Doornenburg en de familie Rikken dat dit initiatief zo voorspoedig gerealiseerd kon worden.

Meer berichten