Weer leerling muziekvereniging Volharding geslaagd!
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Meijs Hoksbergen met haar B diploma. (foto: Familie Hoksbergen)</p>

Meijs Hoksbergen met haar B diploma. (foto: Familie Hoksbergen)

(Foto: Fam. Hoksbergen)

Weer leerling muziekvereniging Volharding geslaagd!

HUISSEN - Bij muziekvereniging Volharding worden, op blokfluit lessen na, alle leerlingen door conservatorium afgestudeerde docenten opgeleid. De basis of wel AVM opleiding met blokfluit geschiedt door onze enthousiaste muzikant Nadine Mensink. Deze manier van opleiden werpt dan ook zijn vruchten af en zorgt er voor dat zowel het A orkest aanzienlijk aan kwaliteit heeft bijgedragen.

Omdat het bestuur veel aandacht heeft voor opleiding kunnen wij met trots melden dat op zaterdag 10 oktober Meijs Hoksbergen (zie foto) haar theorie diploma B behaald heeft met maar liefst een 9 op alle onderdelen. Op zaterdag 31 oktober heeft ze haar praktijk examen B gedaan en is ze ook met Lof van de jury geslaagd. Een prachtig resultaat.

Zo zie je maar dat je op heel jonge leeftijd, maar zeker ook op oudere leeftijd, heel leuk gezamenlijk muziek kunt maken en als je wilt er ook een prima opleiding bij krijgt. "Wil je ook muziek komen maken kijk dan op de website www.volhardinghuissen.nl voor meer informatie of mail naar opleidingen@volhardinghuissen.nl. Wij nemen dan contact met je op."

Meer berichten