Inspiratieboeken van Sportdorp Doornenburg. (foto: Rianne Raijmann)
Inspiratieboeken van Sportdorp Doornenburg. (foto: Rianne Raijmann) Foto: Rianne Raijmann

Onderzoek Sportdorp Doornenburg: het einde is in zicht!

Algemeen

DOORNENBURG - In samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen doet Sportdorp Doornenburg onderzoek naar de beweegbehoefte van de inwoners van Doornenburg. Hierbij zijn inspiratieboeken verspreid.

De boeken liggen op diverse plaatsen in het dorp, onder andere bij: het Ontmoetingscentrum, Fysio Lingewaard, Kapsalon Marinon, Kapsalon Willeke en bij het Eethuis Doornenburg. Wij zijn super blij dat deze organisaties ons helpen om dit onderzoek te kunnen realiseren en willen ze dan ook van harte bedanken! Dankzij hen is het mogelijk om in deze coronacrisis toch dit onderzoek uit te kunnen voeren en we zijn heel erg blij met alle respons. We hebben zelfs al interessante inspiraties opgedaan, denk hierbij aan hockey-activiteiten, een hardloopgroep en een sportdag waarbij verschillende sporten worden beoefend door kinderen.

"Op het moment is er nog een aantal inspiratieboeken in omloop, we weten dat ze er prachtig uitzien, maar toch zouden we ze graag terug willen hebben. Heb jij toevallig een van deze inspiratieboeken nog op de keukentafel liggen of ken jij nog iemand die een inspiratieboek heeft, breng dit dan naar Slangenburgstraat 8 te Doornenburg!

We willen iedereen van harte bedanken die een bijdragen heeft geleverd aan ons onderzoek, zonder jullie was het niet gelukt! Alle boeken zullen voor de kerstvakantie worden opgehaald. Wil je toch nog graag een bijdrage leveren, plaats dan nog jouw bijdrage op de website; www.sportdorpdoornenburg.nl."

Uitgelicht

Digitale krant