Een mensenkind wordt geboren...
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Een mensenkind wordt geboren...

HUISSEN - Een mensenkind wordt geboren en gaat op weg. Een kind leerde de wereld in te gaan. Het vroeg de weg door de stad, het pad door het bos, de pas door de bergen, de route overzee. Hoe verder het kind ging, hoe moeilijker de mensen de weg wisten te wijzen. Dat kwam omdat ze zelf nooit zo ver waren gegaan.

Toen er niemand meer was om de weg te wijzen, was er ook geen weg meer. Maar het kind wilde verder, het liep nu helemaal alleen. 'Wees niet bang' hoorde het kind. De moed en de kracht en de vreugde gingen het kind vooruit. Drie nieuwe vrienden, engelen van God. En zij spraken met het kind honderduit.

Een prachtig verhaal van Herman Verbeek! Nog steeds zoeken mensen het spoor dat de drie engelen met het kind getrokken hebben. Wensen wij elkaar toe - thuis, in kleine kring - dat we wegen vinden die ons bij het leven bewaren. Wees niet bang! Dat met Kerst nieuwe moed, kracht en vreugde in ons geboren mogen worden. Gezegende Kerstdagen – en als u wilt, kunt u via onze website www.pknhuissen.nl onze vieringen (uitsluitend online) digitaal meevieren. Kerstavond 20.00 uur, kerstmorgen 10.00 uur, ds. Matthijs Glastra; zondag 27 december 10.00 uur ds. Cor Flobbe.

Protestantse Gemeente Huissen, Matthijs Glastra

Meer berichten