Bij een crisis leer je jouw vrienden kennen
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kerst/nieuwjaarswens. (foto: Theo van Vuuren)</p>

Kerst/nieuwjaarswens. (foto: Theo van Vuuren)

(Foto: Theo van Vuuren)

Bij een crisis leer je jouw vrienden kennen

HUISSEN - Dat wordt vaak gezegd en daar kunnen wij, leden en bestuur van Muziekvereniging Volharding over mee praten. 2020 is door de coronapandemie heel anders geworden als dat wij ons hadden voorgesteld. Inmiddels, december, weten wij dat naast het nieuwjaarsconcert in januari alles is stil gevallen.

Maar er is meer. Onze vereniging kan alleen bestaan met de financiële inbreng van velen. Ik wil graag benoemen onze donateurs actie, de kermisverloting maar ook de jaarlijkse bijdragen van de Vrienden van Volharding. Ondanks deze economisch moeilijke tijd, hebben wij veel financiele steun van deze geweldige mensen gekregen.

Zo zie je maar bij een crisis leer je jouw vrienden kennen. Het afgelopen jaar heb ik het al wat vaker aangehaald maar ik wil het nu toch nog een keer benadrukken, koop bij onze lokale ondernemers en help hen deze moeilijke tijd door. Zonder onze lokale ondernemers hebben wij, en dan bedoel ik niet alleen Volharding maar alle verenigingen, geen toekomst en gaat iedere vereniging op termijn ter ziele en dat wil niemand.

Graag wil ik, namens de leden en het bestuur van Muziekvereniging Volharding, alle ondernemers van Huissen, de donateurs en onze Vrienden van Volharding, oprecht van harte bedanken voor hun steun. Het geeft ons de drijf om door te gaan", aldus Theo van Vuuren, voorzitter Muziekvereniging Volharding.

Meer berichten