Zonnebloem Gendt in coronatijd
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zonnebloem Gendt in coronatijd

GENDT - Zonnebloem Gendt is 2020 begonnen met een jaarvergadering en een toast op het nieuwe jaar en een toast op onze nieuwe voorzitter. De plannen waren gemaakt, data vastgezet en de vrijwilligers hadden weer veel zin om onze gasten te ontmoeten en te laten genieten.

"Maar wat wij niet konden bevroeden was wat ons boven het hoofd hing. Onze eerste activiteit was gepland in februari, een gezellige spelletjesmiddag, gezellig was het zeker. Niet wetende dat dit voorlopig onze laatste activiteit zou zijn. In maart schrok iedereen, omdat we in een volledige lockdown gingen. Het bestuur had contact met elkaar over hoe kunnen we onze gasten een hart onder de riem steken en met ze in contact blijven. We hebben gebeld, kaarten gestuurd, verwend met een bloemetje, kersen. In de zomer mochten we weer even met onze gasten een kopje koffie drinken, wel volgens de richtlijnen natuurlijk.

In oktober is het ook gelukt om nog een activiteit te organiseren, in een klein groepje, werd er geluncht of gedineerd bij De Klok. Wat was het fijn om onze gasten weer te ontmoeten en zij elkaar ook weer zagen. We hebben onze gasten met Sinterklaas verblijd met een gevulde zak met lekkers en leuke dingen en proberen nu weer in contact te blijven met onze gasten. Dit konden wij niet zonder Marlies, die alle kaarten heeft gemaakt, onze vrijwilligers, maar ook door steun die we hebben gekregen. Bijvoorbeeld door alle stemmen die we hebben gekregen bij Rabo Club Support, daar willen we een ieder voor bedanken. We hopen elkaar te mogen ontmoeten in het nieuwe jaar."

Meer berichten