Nieuwe single Lingewaardse zanger
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Angela Roelofs fotografie)</p>

(foto: Angela Roelofs fotografie)

(Foto: Angela Roelofs fotografie)

Nieuwe single Lingewaardse zanger

LINGEWAARD - Zanger Richard Sprokkereef alias Ri-Style bracht vorige week zijn eerste eigen werk uit: 'Ander Licht'. Na tientallen jaren op nationale en internationale podia het werk van anderen gezongen te hebben werd het tijd voor eigen nummers. Zijn eerste track is een prachtig gedragen werk dat tot nadenken stemt en de luisteraar oproept eens in de spiegel te kijken. Voor menigeen een moment van herkenning.

Voor de muziek tekende toetsenist, componist en arrangeur Ton Snijders, die ook nauw samenwerkt met Stef Bos en in het verleden zijn sporen verdiende bij onder anderen Liesbeth List en Frank Boeijen. De single komt, onbedoeld, misschien wel op het perfecte moment uit. De huidige coronacrisis vraagt ons om de dingen eens in een ander licht te bekijken.

'Ander Licht' laat zich qua genre wellicht lastig in een hokje stoppen maar is met de prachtige Nederlandse tekst en de grootsheid in muziek misschien wel van 'on-Nederlandse' allure. “Ander Licht” zal verschijnen op een album waaraan op het moment hard gewerkt wordt.

'Ander Licht' van Ri-Style is te zien op Youtube en te beluisteren op vrijwel alle streamingsdiensten. www.Ri-Style.eu.

Meer berichten