Help Eska groeien
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Rondgang door Bemmel. (foto: B. Braam)</p>

Rondgang door Bemmel. (foto: B. Braam)

(Foto: B. Braam)

Help Eska groeien

BEMMEL - Eska is een hechte club mensen van jong en oud, die graag gezamenlijk muziek maken tijdens repetities en dit tijdens optredens graag ten gehore brengen.

"Ondanks alle beperkingen in het afgelopen jaar, zijn we er toch in geslaagd om flinke stappen te zetten in de ontwikkeling van nieuwe muziek en show. We gaan er vanuit dat we in de loop van 2021 dit ook weer ten gehore kunnen brengen aan een breed publiek in Bemmel en ver daarbuiten.

Om alles te kunnen perfectioneren zijn we op zoek naar extra nieuwe muzikanten. Voor zowel jeugd als senioren, beginners, alsmede meer ervaren spelers, hebben we ruimte.

Vooral degenen die al muziekervaring hebben, maar daar momenteel niet zo veel mee doen, willen we uitdagen om eens mee te komen spelen en om mogelijk daarna aan te sluiten bij onze oergezellige club.

Het niet in bezit zijn van een eigen instrument is geen enkel probleem, Eska heeft nog een aantal instrumenten op de plank liggen. Zowel beginners als muzikanten met meer ervaring worden opgeleid of begeleid door vakkundige instructeurs en leden.

Dus zoek weer invulling voor je vrije uurtjes? Kijk voor meer informatie op www.eska.nl of meld je aan via secretaris@eska.nl. Eerst een keer komen kijken? Geen enkel probleem! Op afspraak zijn repetities altijd te bezoeken. (Op dit moment volgen we ten alle tijden alle coronamaatregelen, omdat gezondheid voorop staat.)"

Meer berichten