Carnavalsoptocht in Angeren gaat (in het klein) door
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Carnavalsoptocht in Angeren gaat (in het klein) door

ANGEREN - Goed nieuws uit Angeren. De immer geprezen carnavalsoptocht zal ook dit jaar doorgaan dankzij De Partyzanen. Alleen wel in miniatuurformaat.

De carnavalbouwers worden uitgedaagd om hun creaties nu in klein formaat (bijvoorbeeld van Lego) te realiseren. Doordat er in het klein gebouwd kan worden kan dit geheel corona-proof vanuit huis (of meerdere huizen) worden gedaan.

Tijdens de optochtdag op 14 februari moeten de bouwwerken naar een nu nog geheime locatie worden gebracht en zal er door een 'mini-angeren' gereden zal worden. Bouwers en publiek kunnen middels een live-stream meegenieten.

Er komt ook een speciale kinderoptocht. We vragen alle kinderen om thuis van Lego een mooie wagen te maken en hier een filmpjes van in te sturen. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen en er wordt al fanatiek gebouwd in de Angerse huiskamers.

Op de website https://partyzanen.nl is meer informatie te vinden en is ook een video terug te kijken van de persconferentie. Ook kun je je hier aanmelden.

Meer berichten