Voorlopig geen evenementen bij Op de Korrel
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Voorlopig geen evenementen bij Op de Korrel

BEMMEL - Schietsportvereniging Op de Korrel in Bemmel heeft een aantal jaarlijks terugkerende evenementen, zowel voor eigen leden als voor deelnemers van buiten de vereniging. Vanzelfsprekend vallen vele van deze evenementen in het water door de huidige corona-omstandigheden.

Afgezien van de verenigingssluiting, kunnen (schiet-)sportevenementen op dit moment niet georganiseerd worden. Er zijn te weinig schietbanen beschikbaar binnen het verenigingsgebouw en mede hierdoor komt de Internationale Pistoolnacht 2021 te vervallen. Een 12-uurs nachtwedstrijd zonder faciliteiten is geen optie en Internationale deelname van Belgische en Duitse schuttersvrienden is nagenoeg niet mogelijk. In 2022 zal de Internationale Pistoolnacht verschoten gaan worden in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 januari.

In oktober 2020 kon op het nippertje en met alle geldende regels en adviezen, de Internationale Open Wedstrijd geschoten worden. Eén van de weinige wedstrijden in de schietsport van afgelopen jaar en wellicht van dit 2020-2021-seizoen. Wel zal de commissie zich gaan voorbereiden, zodat wanneer alle omstandigheden zich positief ontwikkelen er weer een volwaardig evenement neergezet kan worden.

"Maar dit is natuurlijk nog heel ver weg en laten we met z’n allen hopen dat we binnen een korte tijd weer de schietbaan op kunnen en de dartbanen naast elkaar mogen gebruiken, zodat er met een geopende bar weer gezelligheid en competitie mogelijk is. Kijk voor het volledige artikel op www.svopdekorrel.nl."

Meer berichten