Stefan Hendriks wint Kapelaan Walter Trofee
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Winnaar Stefan Hendriks (rechts)met echtgenote Corine en zonen Cas en Sten. (foto: Marcel Knuiman)</p>

Winnaar Stefan Hendriks (rechts)met echtgenote Corine en zonen Cas en Sten. (foto: Marcel Knuiman)

(Foto: Marcel Knuiman)

Stefan Hendriks wint Kapelaan Walter Trofee

DOORNENBURG - “Een onmisbare stille kracht achter de schermen, altijd actief aanwezig bij activiteiten en als slagwerker enorm gewaardeerd door onze leden”, zo kwalificeerde voorzitter Marcel Knuiman van Sint-Caecilia namens de beoordelingscommissie de winnaar van de 11e Kapelaan Walters Trofee: Stefan Hendriks.

Door de coronamaatregelen kon de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst niet worden gehouden, maar dat weerhield Sint-Caecilia er niet van om deze jaarlijkse prijs uit te reiken. “Juist in deze tijd steunt onze vereniging op haar stevige basis van vrijwilligers en is een waardering voor iemand die zich al jarenlang op een bijzondere wijze inzet nu absoluut op z’n plaats”, aldus de voorzitter.

De winnaar was op oudejaarsdag in het bijzijn van zijn gezin zéér verrast door een bezoek van voorzitter Marcel Knuiman en ontving een vernieuwd exemplaar gemaakt door Alphons Stens van STP Modeling.

Liefst acht jubilarissen werden door voorzitter Knuiman feestelijk bezocht en allen persoonlijk toegesproken voor hun jarenlange lidmaatschap. Zo werd baritonblazer en oud-voorzitter Johan Otters gehuldigd voor diens 70-jarig trouwe lidmaatschap van Sint-Caecilia. Hij ontving de oorkonde van de Koninklijk Nederlandse Muziek Organisatie en de bijbehorende vergulde jubileumspeld.

Ook werden gehuldigd Arnold van de Sant (60 jaar lid), Monique Peters en Karin van Deelen (beiden 40 jaar lid), Lisa Peters en Patrick Janssen (beiden 25 jaar lid), Karin Leenders en Tim Roelofs (beiden 12,5 jaar lid) Ook zij kregen de bijbehorende KNMO-oorkonde en insigne overhandigd.

Meer berichten