Wievebal gaat online door
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Sjaon de Zwaon. (foto: Kraonige Zwaone)</p>

Sjaon de Zwaon. (foto: Kraonige Zwaone)

(Foto: Kraonige Zwaone)

Wievebal gaat online door

HUISSEN - "Lieve Wief’. Ik zou Sjaon de Zwaon niet zijn als ik mij niet kraonig zouden inzetten om in dit vreemde seizoen toch iets voor jullie, de Huussese, en Lingewaardse wief' op poten te zetten. Ondanks de vele dingen die momenteel niet kunnen, is er toch een manier gevonden om het 'Wievebal' een beetje naar jullie toe te brengen onder het motto 'Huussese wief’ kunne’ ok goed thüs blieve’."

Het rikraoie gaat online en alle deelneemsters ontvangen, zoals alle jaren, een echte Wievebal onderscheiding. Want er is nog nooit een onderscheiding overgeslagen sinds 1971!

Hoe doe je mee? Zorg ervoor dat je voor woensdag 27 januari een onherkenbare foto van jezelf upload en je gegevens invult via de link op Facebook. Geen Facebook? Stuur dan je foto en adres gegevens op de foto per e-mail op naar : wievebalhuissen@gmail.com. Een foto uit de oude doos mag ook. Staan er meerdere personen op de foto? Geef ons dan één contactpersoon door en het aantal personen wat op de foto staat zodat we de onderscheidingen kunnen afleveren.

Op de avond van het Wievebal zaterdag 30 januari publiceren wij alle foto's op deze facebookpagina, zodat iedereen toch kan rikraoie! Naderhand ontvangt iedere deelneemster de orde thuis. "Ik hoop jullie dit seizoen online te mogen verwelkomen!", aldus Sjaon de Zwaon.

Meer berichten