De Majje kbo nieuws van Bemmel-Doornenburg. (foto: Gonny Lamers-Froon(
De Majje kbo nieuws van Bemmel-Doornenburg. (foto: Gonny Lamers-Froon( Foto: Gonny Lamers-Froon

De Majje valt in de prijzen!

Algemeen

LINGEWAARD - De Majje, het maandblad van seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg heeft meegedaan aan de verkiezing van het mooiste afdelingsblad van 2020. Liefst 118 inzendingen waren er en uit al die inzendingen zijn de vijf beste bladen geselecteerd, waaronder De Majje.

De vijf genomineerde bladen zijn beoordeeld door de jury. Deze bestond uit acht leden van het lezerspanel en twee medewerkers van KBO-PCOB die nauw contact hebben met afdelingen van KBO en PCOB. Elk jurylid kreeg de vijf genomineerde bladen en heeft ze uitvoerig beoordeeld. De Majje is geëindigd als tweede op slechts twee punten achter nummer een! Een prachtige prestatie als je kijkt hoeveel inzendingen er waren.

Een aantal punten uit het juryrapport: 'KBO van Bemmel tot Doornenburg met Maije (37 punten)'. Dit zei de jury: ‘De Majje oogt als een professioneel magazine. Mooi verzorgd, uitnodigend blad met ‘kleurige, frisse opmaak’. A4 formaat in fullcolour. Cover met ‘gelikte’ lay-out. De vormgeving is prachtig met mooie eigentijdse foto’s. Het gebruik van moderne foto’s in combinatie met inzet van foto’s van personen, is een goede beeldcombinatie. Het heeft daardoor een moderne uitstraling wat jonge senioren aan zal spreken en laat tegelijkertijd zien dat het gaat om de mensen die samen deze afdeling vormen. Teksten zijn kort en vlot geschreven. Ook dit is heel eigentijds. De lezer wordt direct aangesproken.

De redactie en de drukker voelen zich zeer vereerd met deze waardering en beschouwen het als een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Uitgelicht

Digitale krant