Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sporten in Gendt in coronatijd

GENDT - In 2020 heeft Tennisclub Gendt alles in het werk gesteld om zoveel mogelijk mensen actief te laten tennissen. Tijdelijke lidmaatschappen voor de zomermaanden en voor het najaar zijn in het kader van corona aangeboden. Momenteel kunnen schoolgaande kinderen uit Gendt wekelijks gratis komen tennissen onder leiding van de trainer.

Nu er door corona voorlopig nog geen mogelijkheid is voor teamsporters om hun sport te beoefenen en ook voor mensen die meer willen dan de dagelijkse wandeling introduceert Tennisclub Gendt wederom een passende lidmaatschapsvorm om actief te tennissen.

"Voor alle mensen, junioren, studenten en senioren biedt Tennisclub Gendt nu een lidmaatschap aan voor het hele jaar 2021 waarbij je voor maar drie kwartalen betaalt. De kosten per kwartaal bedragen elf euro voor jeugd tot en met 17 jaar, twintig euro voor studenten, 28 euro voor volwassen. In februari en maart speel je dus gratis op voorwaarde dat je minimaal tot eind december lid blijft.

Wil je hiervan gebruik maken dan volstaat het invullen en insturen van formulier onder -lidmaatschap- op de website www.tennisclubgendt.nl."

Meer berichten