Logo gemeentenieuwsonline.nl

Woning verkopen met nieuwe presentatiemiddelen

HUISSEN - Stil zitten is achteruitgaan. Vooral in de huidige markt is een presentatie ontzettend belangrijk. Om de presentatie nog completer en duidelijker te maken hebben we twee nieuwe producten toegevoegd. Bijna elke woning die bij Ron Pieters Makelaardij in de verkoop staat krijgt een eigen website en een zogenoemde 'Matterport'-presentatie.

Kijk maar eens op www.franciscanessenstraat13.nl of www.reigerbos36.nl. Woningen worden hierdoor beter gevonden en het laat direct een goede en bovenal realistische indruk achter bij de mensen die een woning zoeken. De woning of het appartement heeft dan net dat streepje voor waardoor die als eerste opvalt en ook niet snel vergeten wordt. Woningprijzen zijn enorm gestegen de afgelopen jaren. Het aantal mensen wat komt kijken, bepaalt de uiteindelijke verkoopprijs en in de huidige markt kan die dan wel eens hoger uitvallen dan je in eerste instantie gedacht had.

"Bij Ron Pieters Makelaardij laten we, met in achtneming van de coronamaatregelen, zoveel mogelijk mensen de woning zien. Zo weten we zeker dat we de optimale verkoopprijs hebben gerealiseerd. We besteden er meer tijd aan maar dat betaalt zich dubbel en dwars terug. Voor ons niets bijzonders want iedereen weet hoe groter de concurrentie in tijden van schaarste, hoe hoger de prijs zal worden. Ben je nou van plan je woning te verkopen? Maak dan eens een afspraak met Manouk of Ron van ons kantoor. Wij leggen je graag uit hoe we de maximale verkoopprijs voor je woning kunnen realiseren en tonen je met trots onze nieuwe presentatiemiddelen. Je kunt ons bereiken op 026 3886683, of stuur ons een berichtje via info@ronpietersmakelaardij.nl en dan nemen we snel contact met je op."

Meer berichten