Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Hoofdpodium Bemmel Zingt 2019. (foto: G.J. Verbeek)</p>

Hoofdpodium Bemmel Zingt 2019. (foto: G.J. Verbeek)

(Foto: G.J. Verbeek)

Smartlappenkoor Lingewaard blaast Korenfestival Bemmel Zingt af

BEMMEL - Net als afgelopen jaar is Smartlappenkoor Lingewaard, tot hun grote spijt en verdriet, genoodzaakt het Korenfestival Bemmel Zingt 11 juli opnieuw af te blazen. De onzekere ontwikkelingen rond de coronapandemie maakt het onmogelijk om samen met Ondernemersvereniging Beleef Bemmel dit evenement naar hun wensen te kunnen organiseren.

Ook de deelnemende koren, die al een jaar lang niet hebben kunnen repeteren, ontbreekt het om in de eventuele resterende tijd zich naar behoren voor te bereiden. We moeten het dit jaar helaas gaan missen: een verscheidenheid aan koren op verschillende podia omzoomd door gezellige terrassen, geopende winkels, een rommelmarkt en attributen voor de kinderen.

Gelukkig krijgt corona geen grip op het enthousiasme binnen het Smartlappenkoor Lingewaard. Iedereen smacht er naar om weer te gaan repeteren en op te treden. Zij hopen zelfs dat in de loop van dit jaar in het centrum van Bemmel of op het Kinkelplein toch nog een kleinschalig evenement met koren mogelijk is en dat dan samen met de ondernemersvereniging Beleef Bemmel, sponsoren en vrijwilligers te kunnen organiseren.

Meer berichten