Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Magdalena Heijting)</p>

(foto: Magdalena Heijting)

(Foto: foto: magdalena heijting)

Welner maaltijden van land tot klant

GENDT - Welner maaltijden worden met veel zorg bereid. Dat begint al bij de keuze van de ingrediënten; wij gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van boeren en telers uit onze eigen regio. Dagelijks worden de producten bij de boeren opgehaald en direct bij ons afgeleverd. Verser kan haast niet!

Elke woensdag plaatsen wij twaalf nieuwe maaltijden op onze website. Bestellen via de website werkt snel en eenvoudig. Je maakt online een account aan en kiest voor één van de betalingsmethoden, vervolgens maak je een keuze uit de gerechten van die week. Na de bestelling krijg je van ons een ontvangstbevestiging per e-mail. Je kunt ook altijd inloggen om je bestelgegevens terug te zien.

Wij bezorgen vervolgens de maaltijden waar jij wilt. Of dat nu thuis of op het werk is, wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Kies tijdens het bestellen een bezorgmoment dat jou uitkomt. Komt het je niet uit wanneer we bij je langskomen, dan kun je er ook voor kiezen om je maaltijden af te halen op een van onze afhaallocaties.

Onze maaltijden zijn snel een eenvoudig klaar. Het enige wat je hoeft te doen is opwarmen in de magnetron, steamer of oven. Na vijf minuten heb je een heerlijke versmaaltijd op tafel. Je kunt de maaltijden in de koelkast bewaren tot vijf dagen na ontvangst.

Vanaf deze week publiceren wij wekelijks onze nieuwe versmaaltijden in Hét Gemeente Nieuws.

Welner maaltijden I Huigensstraat 10, Gendt; 0481 820427; www.welnermaaltijden.nl.

Meer berichten