Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tennisclub Bemmel biedt een extra uitdaging voor andere sporters

BEMMEL - Tennisclub Bemmel biedt deze zomer tennis voor iedereen die een zomerstop heeft van zijn/haar eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vijf maanden in de maanden mei tot en met september, waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Reserveren van banen gaat eenvoudig via onze eigen ClubApp. Na 30 september stopt het lidmaatschap automatisch, lid blijven kan natuurlijk altijd!

"De Zomer Challenge is voor iedereen die een zomerstop heeft van de eigen sport òf iedereen die wilt ontdekken hoe leuk tennis is. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven (met meerdere personen is natuurlijk nog leuker). Kosten zijn 75,00 voor volwassenen en 35,00 euro voor jeugd tot en met 17 jaar. Bij aanmelding krijgt men een blik ballen cadeau."

Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Michel Wigman, telefoonnummer 06 30392920 of e-mail sec@tennisclubbemmel.nl. Of kijk direct op www.tennisclubbemmel.nl/zomerchallenge.

Meer berichten