Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tafeltje-dek-je Huissen zoekt vrijwilligers

HUISSEN - Tafeltje-dek-je Huissen is een voorziening voor ouderen, die niet meer in staat zijn voor zichzelf te koken. Soms is dit tijdelijk, zoals bij ziekte. Maar het kan ook voor langere tijd zijn, wanneer het verzorgen van een warme maaltijd niet meer lukt. Het zorgt er tevens wel voor, dat men in zijn/haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen.

De maaltijden worden zeven dagen per week aan huis bezorgd bij cliënten in Huissen. Iedere dag rijden verschillende vrijwilligers naar de adressen van de cliënten. Ze brengen de maaltijden en halen de maaltijdboxen van de vorige dag weer op. Ze zijn daar ongeveer een uur per dag mee bezig. Doorgaans brengt een vrijwilliger eenmaal per week maaltijden rond. Het werk geeft erg veel voldoening. "Bij het afleveren maak je even een praatje en de cliënten zijn blij je te zien. Natuurlijk vanwege het eten, maar soms ben je de enige persoon die ze op een dag zien."

"Door verschillende omstandigheden hebben de laatste tijd een aantal vrijwilligers noodgedwongen moeten stoppen en dus hebben we behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Heb je belangstelling en wil je graag meer informatie neem dan contact op met de coördinator van Stichting Tafeltje-dek-je Huissen, Bert Bouwmeister (06 49546588 of via info@tafeltjedekjehuissen.nl).

Meer berichten