Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Mannenkoor zoekt vrouwen

LINGEWAARD - Op de recent gehouden jaarvergadering, die werd gehouden bij de leden thuis, middels het inmiddels bekende computerprogramma Zoom kwam de vraag langs of er ook vrouwelijke leden aangenomen konden worden. Deze opmerking werd deels met gejuich en deels met gefronste wenkbrauwen aangehoord. Nee, dat kan niet, het is een Mannenkoor, ook wel een Herenkoor genoemd, was de conclusie. Hieruit kun je de conclusie trekken dat het Lingewaards Mannenkoor (LWMK) wel verlegen zit om meer leden. Dat klopt ook. Dus moet er weer publiciteit gemaakt worden.

"Er staan voor verder in het jaar gelukkig diverse zaken op de agenda, waaronder de boekenmarkt, Huissen bij Kaarslicht, optreden elders in Nederland, maar ook in Duitsland mits de corona zich een beetje gedeisd houdt en we allemaal lekker ingeënt zijn.

Ondertussen zijn we met elkaar bijna vergeten hoe mooi dat vierstemmige mannengezang wel klinkt en dat hebben we wat op gevonden! De bronzen stoeptegel naast het Odeon op de Markt moet nog ingezongen worden. Geen georganiseerde happening, maar een spontane uitbarsting van muzikale klanken. Wanneer? Donderdag avond aanstaande om 19.00 uur. Dat geeft je (man) tevens de gelegenheid om te aan te melden als aspirant-lid. Dat kost niets en geeft een hoop plezier. Denk er eens over na. Heb je nog een paar vragen dan mag je onze secretaris bellen: Theo Vermaas, 026 3257408 of Hans Koster, 06 53966931."

Meer berichten