Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Plezier op het voetbalveld. (foto: Stichting Fonds Gehandicaptensport)</p>

Plezier op het voetbalveld. (foto: Stichting Fonds Gehandicaptensport)

(Foto: Stichting Fonds Gehandicaptensport)

Online-collecte Jonge Kracht Fonds Gehandicaptensport

HUISSEN - Op 29 maart is de campagnemaand van Fonds Gehandicaptensport gestart. Tijdens deze periode is het Fonds Gehandicaptensport in heel Nederland te zien en te horen om de sporters met een handicap in de spotlights te zetten.

De landelijke collecteweek is onderdeel van de campagnemaand. In de collecteweek van 4 tot en met 10 april vragen veel verenigingen aandacht voor alle sporters met een handicap.

Ook Jonge Kracht ondersteunt deze campagne van harte. Binnen onze vereniging zijn immers diverse G-teams actief. Jonge Kracht verzorgt al jarenlang de collecte in Huissen, zo ook dit jaar. In verband met Covid-19-situatie is echter besloten dit jaar de collecte online plaats te laten vinden. Met de speciale Jonge Kracht QR-code kan de donatie direct en eenvoudig middels Ideal gedaan worden.

Dus ga nu naar de website of de Facebook pagina van Jonge Kracht. Klik in het bericht op de QR-code of scan deze met de fototoestel app op je telefoon en doneer. En vergeet niet familie, vrienden en bekenden te vragen om een donatie.

Meer berichten