Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tourclub De Grote Plaat Ook zin in prachtig wielerseizoen in Huissen?

HUISSEN - Ook zo zin in een prachtig wielerseizoen in Huissen en omstreken? Want eindelijk lijkt de finish van deze lange saaie en ook zware corona-etappe in zicht.

"We hebben het dan niet alleen over het seizoen met de aankomende Giro d’ Italia, Tour de France en/of Vuelta. In betere tijden kan je ook in ons eigen Huissen wekelijks ervaren hoe het is om met de fiets in een groep te touren in een geweldige omgeving. En dan bedoelen we met de racefiets of in de winter met de mountainbike.

Tourclub De Grote Plaat begint namelijk een echt begrip te worden in Lingewaard. Wellicht heeft u ons al eens gespot op het marktplein bij de Zwaan, of zien koersen over de dijken, in de bossen of zelfs tijdens een online virtuele Zwift-rit.

In ieder geval als de corona richtlijnen het weer toelaten gaat het seizoen voor ons rond 1 mei weer echt van start. Met vernieuwde clubkleding, sponsors, en een prachtige frisse website. En hopelijk met nog meer leden als de jaren daarvoor blijven we enthousiast groeien. Ook willen we dit jaar weer topevenementen organiseren.

Events als de Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race, de Eifel Classic cyclo’s zijn voorbeelden waar we als club vaak bij aanwezig zijn. Maar ook een gezellige BBQ, MTB clinic, of dagje baanwielrennen kijken of zelf fietsen mogen niet ontbreken op onze agenda.

Wij touren straks wekelijks in drie verschillende groepen (A, B, en C) met drie verschillende snelheden en starttijden. Dus voor ieder wat wils.

Daarnaast hebben alle groepen NTFU gekwalificeerde teamcaptains die het fietsplezier en uiteraard veiligheid van de fietser en andere weggebruikers hoog in het vaandel hebben. Maar ook zullen zij de routes, welke openbaar te vinden zijn op onze site, gebruiken om een voor iedereen afwisselende rit te begeleiden.

Ben jij een dame of heer uit de omgeving en heb je zin om een keer mee te fietsen? Meld je dan snel aan op onze website als gastrijder. Je fietst dan een maand helemaal gratis en verzekerd met ons mee en ervaar zelf de gastvrijheid die onze club kenmerkt.

Heb je nog vragen of wil je weten wanneer we echt van start gaan? Kijk dan snel op www.tourclubdegroteplaat.nl of mail jouw vragen naar info@tourclubdegroteplaat.nl. Wij proberen dan zo snel mogelijk te antwoorden.

In ieder geval een sportieve groet en een mooi seizoen toegewenst en wellicht demarreer jij straks uit mijn wiel op de Huissense dijk of klim je met mij de heuvels van de Amstel Gold Race op."

Meer berichten