Logo gemeentenieuwsonline.nl

Online-concert Con Amore

OOSTERHOUT - Con Amore presenteert: 'Bright side of Life'. "Al meer dan een half jaar zonder repetities, concerten en optredens is natuurlijk ook voor ons een ongewone periode. We gaan toch van ons laten horen door een online-liveconcert."

"Het was best een uitdaging voor alle muzikanten om heel alleen voor de camera de stukken in te spelen, en om er dan een goed klinkend geheel van te maken. Maar dat is aardig goed gelukt en dit gaan we via een livestream uitzenden. Zo kunt u op een heel andere wijze luisteren en kijken naar muziekvereniging Con Amore!

Ga daarvoor naar onze site (www.conamore-oosterhout.nl) en daar vindt u direct een link naar het you-tube kanaal met ons programma. Het concert is op zaterdag 17 april. Om 19.45 is de zaal open (u kunt dus inloggen) en om 20.00 uur begint het programma. De première duurt ongeveer een uur.

Lukt het u niet op dat tijdstip de première bij te wonen, dan kunt u altijd op een andere dag inschakelen. Voorlopig blijft het programma beschikbaar. De link is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt in dank aanvaard."

Meer berichten