Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Finish Wandelchallenge. (foto: Bas van de Goor Foundation)</p>

Finish Wandelchallenge. (foto: Bas van de Goor Foundation)

(Foto: Bas van de Goor Foundation)

Wandelchallenge! Huissen & Angeren

LINGEWAARD - De Nationale Diabetes Challenge is een twintig weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Huisartsenpraktijken Bles & Poels en Polseweg doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2021. "Schrijf u nu in en ontvang een gratis trainingschema, webinars en podcasts over diverse gezondheidsonderwerpen. Vanaf juni gaan we in groepsverband wandelen. Bij welke Huisarstenpraktijk u zelf zit is niet van belang."

"Op dinsdag van 16.00 tot 17.00 wandelen we vanaf Bloemstraat 93, Huissen (Sportpark Schalkshof). Op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur wandelen we vanaf Plaza 4 (Medisch Centrum Loovelden). Jij kiest waar je mee doet. We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3 of 5 km. We sluiten de NDC feestelijk af. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, zullen we een keuze maken om dat landelijk, lokaal of individueel te organiseren.

Meer weten? Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl. Vragen? Of wilt u zich direct aanmelden neem contact op met sport- & cultuurcoach: q.vandeven@swlingewaard.nl of bel naar 06 13966536."

De NDC is een bewezen effectieve wandelinterventie van de Bas van de Goor Foundation. De groepswandeling wordt georganiseerd volgens de geldende coronarichtlijnen en alleen als die situatie het toe laat. Gelukkig kun je dan altijd nog zelf aan de slag!

Meer berichten