Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Iedereen is welkom op 28 mei tijdens NLdoet. (foto: Amber Maxwell (unsplash)</p>

Iedereen is welkom op 28 mei tijdens NLdoet. (foto: Amber Maxwell (unsplash)

Foto: Amber Maxwell (unsplash

SWL tijdens NLdoet-dagen

BEMMEL - SWL chefkok Willem Cornelissen zal op vrijdag 28 mei heerlijke ambachtelijke riefkuukskes (aardappelpannenkoekjes) én appelflappen bakken. Dit gebeurt samen met een aantal vrijwilligers op het buitenterrein van het SWL-gebouw, Cuperstraat 9 Bemmel, tussen 12.30 en 19.00 uur.

Iedereen is welkom om langs te komen om te proeven. Vooraf online bestellen mag ook: 1 stuk voor 0,90 en 3 stuks voor 2,50 euro voor zowel de aardappelkoekjes als de appelflappen. Bij de riefkuukskes is er nog de keuze tussen ouderwetse appelmoes of remouladesaus uit eigen keuken. Geef per mail je bestelling door aan Willem: w.cornelissen@swlingewaard.nl. Bij mooi weer kan iedereen de snacks op het terras nuttigen (uiteraard wel op gepaste afstand). Maar je kunt ze ook netjes verpakt mee naar huis nemen.

Samen met duizenden organisaties in Nederland, waaronder Stichting Welzijn Lingewaard, organiseert het Oranje Fonds NLdoet op 28 en 29 mei. Ze nodigen daarbij iedereen uit de handen uit de mouwen te steken. "Denk je nou: ik help Willem die dag graag een handje mee? Meld je dan per mail bij Willem aan om mee te bakken op de 28e, samen met vermelding van naam, leeftijd en het tijdstip waarop je graag zou willen meehelpen."

Meer berichten