Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>A4D Bemmel 2019. (foto: deBol Bemmel)</p>

A4D Bemmel 2019. (foto: deBol Bemmel)

(Foto: deBOL Bemmel)

deBol Junior Avond-4-Daagse

BEMMEL - “Heb jij al meegewandeld met de Avondvierdaagse At Home Edition van 2021? Helaas kon onze gewone deBol Junior Avondvierdaagse ook dit jaar niet doorgaan, maar de A4D At Home gelukkig wel.”

“Je wandelt dan samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes of natuurlijk met het hele gezin, vanuit je eigen huis vier dagen of avonden. Lekker in je eigen omgeving met een mooie route die je volgt via de app op je telefoon. Je kunt nog mee doen tm 31 juli. Daarna is ook die A4D weer voorbij en moet je er weer een heel jaar op wachten.
Maar dán vieren we écht een feestje met de 15e deBol Junior Avond-4-Daagse!

Als het niet lukt om mee te doen met deze alternatieve A4D is dat natuurlijk super jammer. Maar gelukkig... op zaterdag 17 juli organiseren we een hele gezellige gezinsspeurtocht! Deelname aan deze bijzondere speurtocht is helemaal gratis. Onderweg moet je echt speuren en zoeken, naar van alles en nog wat. En er staat vast ergens lekkere limonade voor je klaar. En natuurlijk hebben we dan na afloop ook nog een mooie herinnering voor je klaar liggen!
Binnenkort vertellen we er nog meer over in Hét Gemeente Nieuws en op onze website: www.debolbemmel.nl.

Heb je trouwens de cheque van Lingewaard Doet al geactiveerd? Wist je dat je dat ook kunt doen speciaal voor deze wandeling? Kijk maar eens bij Lingewaarddoet.nl en dan bij De Bemmels/Zwitserse 2Daagse. Daar vind je alle informatie. Wij zijn hartstikke blij als je ons met deze cheque steunt!”

Meer berichten