Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Vrijwilligers van festival Under The Milky Way. (foto: Dian Helsen)</p>

Vrijwilligers van festival Under The Milky Way. (foto: Dian Helsen)

(Foto: Dian Helsen)

Handige handen gezocht voor twee dagen per jaar!

HUISSEN - UTMW gaat er dit jaar weer voor. Waarvoor? Het organiseren van het festival Under The Milky Way in het eerste weekend van september 2021. Dit jaar zelfs op vrijdagavond 3 en zaterdag 4 september als het allemaal kan en mag. Sinds 2014 organiseren wij dit gezelligste festival voor jong en oud achter de dijk in Huissen.

Dit lukt ieder jaar weer omdat we enorm veel hulp krijgen van 150 geweldige vrijwilligers. Zonder deze magistrale opbouwers, briljante barkanjers, meesterlijke muntverkopers, fonkelende kindergekken, vlammende ticketverkopers, puike toiletschrobbers, begaafde pleisterplakkers, vlijmscherpe fotografen, excellente portiers, toegewijde verkeersregelaars, onzichtbare achter-de-schermers en grandioze afbrekers is er geen UTMW!

“Om wat van de druk van het opbouwen en afbreken af te halen, want het moet niet op werken gaan lijken, zoeken we voor donderdag 2 september en zondag 5 september 2021 handige handen.

Op donderdag gaan we rustig starten met de opbouw van het terrein. Je moet hier denken aan het in elkaar zetten van de bar, de Foef van Eef opbouwen en een partytent hier en daar opbouwen. Zondag kunnen we ook veel handen gebruiken om alles weer uit elkaar te halen.

Dus: wie wil ons helpen op 3 en/of 5 september en sluit zich aan bij onze mooie club? Je ontmoet nieuwe mensen en je krijgt er echt hele gezellige dag(en) voor terug en ook nog een goed gevoel. Uiteraard zorgen wij voor goed eten en drinken tijdens de werkzaamheden en heb je gratis toegang tot het festival.

Wil je meer info of je aanmelden bel of mail dan Renate Demon (06 11008843 of vrijwilligers@underthemilkyway.nl).”

Meer berichten