Logo gemeentenieuwsonline.nl

Spier- en gewrichtsklachten? Fysiotherapie M van der Ploeg staat voor zorg op juiste plek

ANGEREN / HUISSEN - Vooral als het om uw gezondheid gaat, wilt u de juiste keuzes maken. Om de fysiotherapeut te kiezen die het beste bij u past, kunt u ervan uit gaan dat de beste behandelresultaten worden behaald door fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in een bepaalde regio. Daarom werken we bij Fysiotherapie M. van der Ploeg sinds 2 jaar in teams met ieder hun eigen specialisatie.

Zij beschikken over de juiste kennis, ervaring en kunnen binnen het team een collega inschakelen voor een second opinion. We zijn aangesloten bij meerdere netwerken en staan in direct contact met orthopeden in ziekenhuis Rijnstate en Bergman Clinics waardoor goed en snel overleg mogelijk is.

De volgende teams zijn bij ons in de praktijk aanwezig en bestaan uit 2 of 3 (sport)fysiotherapeuten en manueel therapeuten: Schouder en elleboog Team; Heup en knie Team; Enkel en voet Team.

Recent hebben wij de mogelijkheden tot onderzoek uitgebreid met echografie. In sommige gevallen kan een echo als aanvulling zinvol zijn. Het zorgt dan voor een scherpere diagnose en het herstel kan gevolgd worden.

Heeft u last van uw schouder, elleboog, heup, knie of enkel, wordt u geopereerd? Maak dan een afspraak bij één van onze twee locaties èn kijk voor meer informatie op de website www.fysiotherapievanderploeg.nl.

Locatie Angeren, Jan Joostenstraat 40a, 026 3255272; Locatie Huissen, Polseweg 1, 026 3255272.

Meer berichten