Logo gemeentenieuwsonline.nl

Leuke spelactiviteiten op Walburgen in Gendt

GENDT - Voordat de zomervakantie gaat beginnen, biedt Walburgen Beweegt nog een aantal leuke activiteiten aan! Alle activiteiten zijn gratis en kinderen kunnen lekker bewegen en elkaar ontmoeten.

Op woensdag 9 juni en 7 juli zijn er weer gezellige struintochten voor kinderen tot 12 jaar oud van 14:30 tot 16:30 uur. Met de struintochten ga je samen met gidsen van IVN RijnWaal de Gendtse polder in om lekker te struinen en sjouwen. De gidsen van de IVN leren jullie van alles over de natuur. Weet jij wat je kunt doen wanneer je uitslag van brandnetels op je armen of benen krijgt? Op 9 juni en 7 juli kunt je dat leren. Er is nog een aantal plekken vrij, dus grijp je kans! Aanmelden kan bij Henny via 19henny51@kpnmail.nl.

Op zaterdag 12 juni wordt er een leuke activiteitenmiddag georganiseerd door de badmintonclub Gendt voor kinderen tot 13 jaar oud. Deze middag zal van 13:00 tot 14:30 uur duren. “Je hoeft je voor deze middag niet op te geven. De activiteiten van de badmintonclub en van de IVN RijnWaal zijn gratis.

Mocht jij ook zin hebben om lekker in beweging te komen met vriendjes en vriendinnetjes voordat de zomervakantie begint, kom dan ook naar deze activiteiten en maak er een leuke en gezellige middag van!”

Meer berichten