Logo gemeentenieuwsonline.nl

Beginnerscursus bridge weer van start

LINGEWAARD - In het seizoen 2020/2021 kon door de coronapandemie helaas geen bridgecursus worden gehouden. Gelukkig zijn de vooruitzichten nu weer zodanig goed, dat er plannen zijn voor een nieuwe cursus.

Die cursus wordt georganiseerd namens de bridgeclubs van Huissen, Bemmel en Elst en gaat van start op 22 september. Het eerste deel van de cursus telt twaalf avonden.
Van bridge wordt gezegd dat het moeilijk is, maar werkelijk iedereen kan het leren. Op de eerste lesavond heeft u de kaarten al in de hand en worden u de eerste basisprincipes bijgebracht. Bridge is een buitengewoon fascinerend kaartspel. In het gebied tussen Arnhem en Nijmegen zijn er vele honderden enthousiaste spelers die wekelijks thuis, in clubverband of digitaal, één of meer avonden aan de bridgesport besteden.

Bridgen is méér dan alleen kaarten. Vooral ook het sociale aspect is heel belangrijk. “Hebt u niet leren bridgen, dan hebt u niet goed voor uw oude dag gezorgd! Als u wilt kennismaken met deze prachtige denksport is dit de kans om mee te doen. Bij de cursus wordt gebruik gemaakt van moderne leermiddelen. Het plezier in het spel staat bij de lessen voorop en u zult zich snel thuis voelen. U kunt zich per paar of als groep maar zeker ook alleen opgeven bij Steef Weijers, email steefweijers@hotmail.com of per telefoon 06 45638238. Hij is gediplomeerd NBB-bridgedocent. Uiteraard kunt u bij hem ook de verdere details over deze cursus vernemen. Ook op de websites van de hierboven vermelde bridgeclubs kunt u over deze cursus lezen.”

Meer berichten