Logo gemeentenieuwsonline.nl

Essentia weer van start

BEMMEL - Wat was de vreugde groot toen de eerste tafeltennisballen weer werden geslagen. Met veel passie kwamen de spelers van de tafeltennisclub uit Bemmel weer op de club. Nadat er een lange tijd niet gespeeld kon worden, was de opluchting groot dat men weer kon genieten van het edele spel.


Met name Adri Leissner had een bliksemstart. Hij stond achter de tafel alsof hij wekelijks thuis getraind had. Met een knappe overwinning op Maarten Nijenhuis was zijn avond geslaagd. De training werd als vanouds geleid door Suzanne Dieker. Met dank aan bevlogenheid kon er weer gewerkt worden aan balvaardigheid en tactiek.

Dit is natuurlijk wel een mooi moment om ook te gaan tafeltennissen. De wereld opent weer en er liggen kansen om nieuwe paden te betreden. Kom gezellig eens een balletje slaan op vrijdagavond. Alle leeftijden zijn van harte uitgenodigd om dan langs te komen in De Schaapskooi. De jongste jeugd begint om 18.15 uur. De gevorderde jeugd om 19.15 en vervolgens de senioren om 20.15 uur.
Meer informatie is te verkrijgen via info@essentiabemmel.nl of via de Facebook-pagina van Essentia Bemmel.

Meer berichten