Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Persoonlijk miniatuur huisjes en kaarten voor een klant. (eigen foto)</p>

Persoonlijk miniatuur huisjes en kaarten voor een klant. (eigen foto)

(Foto: eigen foto)

Jonge startup laat zich niet kisten door de pandemie

BEMMEL - Een startup beginnen in tijden van een pandemie? Ja natuurlijk kan dat, Tao Heslenfeld uit Bemmel is al bijna een jaar eigenaar van haar startup Flat Houses. Ook in de pandemie zijn er genoeg kansen! Zo deed Tao mee aan een startup programma van het fintech bedrijf Bottomlines en studenten business club Eigenaardig.

‘Het programma heeft mij geholpen een beter fundament te leggen voor het bedrijf en echt het ‘Waarom’ uit te zoeken.’ Dit is namelijk, mensen een nieuwe manier bieden om hun herinneringen een plekje te geven. Tao: ‘Zo’n programma is heel leerzaam door de gave workshops, masterclasses en het netwerk wat je erdoor krijgt!’ Zij moedigt iedereen aan om mee te doen aan zulke programma’s, ongeacht of je al ver bent met jouw startup.

Flat Houses maakt houten miniatuur straatjes van steden en persoonlijk op maat gemaakte miniatuur huizen van een huis naar keuze. Een perfect cadeau voor wie iets unieks en persoonlijks zoekt! ‘Ik heb al veel mooie persoonlijke aanvragen mogen doen, elk huis is een uitdaging en de klanten zijn altijd positief verbaasd over het eindresultaat’ zegt Tao. Wat twee jaar geleden als een experiment begon, is nu dus uitgegroeid tot een kleine webshop.

Tao laat Corona de groei van het bedrijfje niet tegenzitten. Zij heeft net haar Nijmegen straatje gelanceerd en komt zelfs naar de winkels. Vanaf deze maand kun je haar producten kopen bij Makers & Merken in Bemmel. Ook kun je de houten miniatuur producten vinden op www.flathouses.nl of mail info@flathouses.nl voor jouw persoonlijk huisje.

Meer berichten