Groots prijzenfestival bij KBO

Algemeen

HUISSEN - Er zijn verschillende redenen waarom mensen lid worden van KBO-PCOB: de belangenbehartiging, de activiteiten bij de afdelingen en het magazine. “Maar dat het lidmaatschap ook geld en voordeel oplevert, moeten we zeker niet onderschatten.”


“Om ons mooie ledenvoordeel eens goed in het zonnetje te zetten, pakken we deze lente groots uit met een Prijzenfestival van KBO-PCOB-Ledenvoordeel. We geven meer dan honderd prijzen weg met een totale waarde van zo’n 20.000 euro! Van een e-bike, hotelcadeaubonnen, smartphones en radio’s tot een hometrainer, airfryers en vele andere mooie prijzen. Bent u lid van KBO of PCOB? Mooi! Dan kunt u nog tot en met 30 juni meedoen met deze geweldige actie.

Hoe doet u mee? Heel eenvoudig: ga naar www.kbo-pcob-voordeel.nl/prijzenfestival en vul daar uw naam en e-mailadres in op het formulier. Zo maakt u kans op één van de honderd prijzen en ontvangt u in de toekomst onze digitale nieuwsbrief met interessante voordelen. De trekking van de prijswinnaars vindt plaats op 14 juli. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.”

Uitgelicht

Digitale krant