Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Dijkmagazijn. (foto: stichting Lingewaard Natuurlijk)</p>

Dijkmagazijn. (foto: stichting Lingewaard Natuurlijk)

(Foto: Stichting Lingewaard Natuurlijk)

Het Dijkmagazijn in Bemmel is weer open

BEMMEL - Het heeft een jaar geduurd, maar gelukkig mag het Dijkmagazijn aan de Waaldijk 2 in Bemmel weer open. Wel met inachtneming van de verplichte coronamaatregelen. Onder de paraplu van stichting Lingewaard Natuurlijk is het Dijkmagazijn met het natuurmuseum en bezoekerscentrum een mooie rustplaats om te genieten van de prachtige natuur.

Eerst binnen kijken om buiten meer te ontdekken is de bekende tekst bij het Dijkmagazijn. Volwassenen en kinderen kunnen weer de natuur beleven en ontdekken. Er zijn veel dieren en planten te bewonderen, die in ons rivierenlandschap leven. Sinds kort is er ook een informatiehoek over dassen ingericht en daarvoor vragen wij uw bijzondere aandacht.

De toegang is gratis. Vrijwilligers vragen u wel een bijdrage voor consumpties. De openingstijden zijn dit jaar: vanaf 6 juni tot september, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De eerste woensdag van de maand extra activiteiten voor kinderen van 13.00 tot 16.00 uur. Overige maanden alleen op zondag open en in december gesloten.

Groepen kunnen op andere dagen van de week ook een afspraak maken. “Daarvoor vragen wij per persoon een vergoeding. Er worden ook struintochten voor kinderen en volwassenen georganiseerd. U kunt hiervoor een afspraak maken met Claartje Blankenheym. Telefoon: 0481 462560. Meer informatie: info@lingewaardnatuurlijk.nl.”

Meer berichten