Links Martijn, rechts Gregory. (foto: Emil Ripassa)
Links Martijn, rechts Gregory. (foto: Emil Ripassa) Foto: Emil Ripassa

Martijn en Gregory geslaagd!

Algemeen

BEMMEL - Martijn Huijnen en Gregory Bekkers fanatieke trainers van Taekwon-Do Academie Gelderland (TAG) zijn afgelopen zondag geslaagd bij de landelijke organisatie ITF Royal Dutch voor de 2e dan (Martijn) en 3e dan (Gregory).

Binnen het Taekwon-Do is de 1e dan, de graad waarbij men de zwarte band behaalt, niet zoals veel mensen denken een eindpunt (of het doel), maar juist een startpunt om zich verder ontwikkelen in de zelfverdedigingskunst. Dat hebben de heren de afgelopen jaren fantastisch gedaan met als resultaat dat ze nu voor een vervolg dangraad zijn geslaagd.

Zowel Martijn als Gregory trainen ook nog eens actief bij de nationale pré selectie. Dit is een groep van ongeveer 25 sporters uit het land die uiteindelijk in de definitieve selectie van Nederland willen komen. Volgend jaar wordt het WK Taekwon-Do in Amsterdam georganiseerd door de ITF Royal Dutch samen met de wereldbond. Bij TAG kan men Taekwon-Do beoefenen als zelfverdedigingskunst of als sport voor beginners en gevorderden. Op ieder niveau kan men instappen en krijgt men persoonlijke begeleiding. Voor meer informatie www.tagelderland.nl.

Uitgelicht

Digitale krant