Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De dirigent en een aantal koorleden op de eerste repetitie na de coronamaatregelen. (foto: Menno Tillema)</p>

De dirigent en een aantal koorleden op de eerste repetitie na de coronamaatregelen. (foto: Menno Tillema)

(Foto: Menno Tillema)

Het Lingewaards Mannenkoor zingt weer!

HUISSEN - Na anderhalf jaar te maken hebben gehad met de coronamaatregelen is het Lingewaards Mannenkoor op dinsdag 29 juni weer gestart met de wekelijkse repetities in Het Stedium in Huissen. 

“Niet dat we in die periode hebben stilgezeten. Zo is er een aantal malen in de open lucht gerepeteerd, hebben we gewerkt aan muziektheorie en de afgelopen maanden vooral digitaal gerepeteerd. Hierdoor zijn we digitaal vaardiger geworden met Zoom en opnameapparatuur, wat het instuderen van nieuwe nummers makkelijker maakt.

Er gaat echter toch niets boven de gezelligheid van het gezamenlijke in levende lijve zingen! De koorleden waren blij elkaar weer te ontmoeten en weer bij te praten. Weliswaar moet er nog een afstand van 1,5 meter in acht worden genomen, maar het plezier is er niet minder om. De eerste tonen klonken nog wat onzuiver, maar al snel werd er weer als vanouds gezongen. We streven er dan ook weer naar om in het najaar weer op te kunnen treden.

Als je het ook leuk vind om te zingen bij een mannenkoor, dan ben je welkom bij het Lingewaards mannenkoor. Neem een kijkje op onze website: https://www.lingewaards-mannenkoor.nl/ of bel met onze secretaris: 026 3257408.”

Meer berichten