Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De jeugdcommissie samen met de aanwezige jeugdvissers. (foto: Jeugdcommissie HSV St. Petrus Huissen)</p>

De jeugdcommissie samen met de aanwezige jeugdvissers. (foto: Jeugdcommissie HSV St. Petrus Huissen)

(Foto: Jeugdcommissie HSV St. Petrus Huissen.)

Uitslag ouder & kind viswedstrijd Huissen

HUISSEN - Harde wind en meer dan genoeg regen waren geen probleem voor de jongens en meiden van HSV St. Petrus om op te komen draven voor de jaarlijkse koppelwedstrijd, twaalf kinderen hadden hun vader, moeder, opa, oma of bekende opgetrommeld om deel te nemen aan deze wedstrijd. 

Van begin tot eind werd er goed gevangen, wat een wereld van verschil met het begin van dit seizoen. Een flinke plensbui en een zomerse mini storm tussendoor konden de pret niet bederven. Toen ‘het vishuiss’ van Huissen tussentijds iedereen kwam trakteren op vers gebakken kibbeling toverde dat bij iedereen een brede glimlach op het gezicht. 

Na het vele meten was de winnaar bekend, Robin wist samen met Manon ruim drie meter in het net te toveren, daarmee hielden zij de nummer 2: Jullian en Theo achter zich met bijna een meter verschil (232 centimeter) Gevolgd door Theo en Theo met 216 centimeter! Didi wist de grootste vis van de avond te vangen, een mooie voorn van 25 cm. Bram ving de kleinste van 9 cm.  De avond werd afgesloten met de prijsuitreiking. Dit bescheiden feestje werd gesponsord met het overheerlijke ijs van La differenza uit Huissen. voor de tweede maal dit seizoen bracht Han ons zijn heerlijke schep ijs. 

“Het seizoen zit er op, wij kijken als jeugdcommissie uit naar volgend jaar. Waarin we hopelijk zonder beperkingen kunnen aanvangen met de informatie avond om daar de rest van het seizoen te publiceren. Onze dank gaat uit naar alle betrokken kinderen, ouders én onze sponsoren: Welkoop Huissen, Vishuiss Huissen, La differenza Huissen. Onze dank is groot voor jullie jaarlijkse betrokkenheid bij onze jeugd.”

Meer berichten