Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Uitreiking 18 certificaten op de slotdag. Louise behaalde het diploma Basiswijs met groot blauw icoon door middel van het plusprogramma bij Talento Metissimo. (foto: S. van Riel)</p>

Uitreiking 18 certificaten op de slotdag. Louise behaalde het diploma Basiswijs met groot blauw icoon door middel van het plusprogramma bij Talento Metissimo. (foto: S. van Riel)

(Foto: S. van Riel)

Iconenparade op slotdag

LINGEWAARD, Bemmel - Op zondag 4 juli vonden de finale presentaties plaats van de jeugdigen van Talento Metissimo met aansluitend...

“Rond negen uur startten we zondagochtend met de generale repetitie. Eefke beet om half elf moedig de spits af door te vertellen waar onze namen vandaan komen.  Annabel legde knap uit knap hoe de zwaartekracht aan het gewicht van de flip-flap ‘trekt’. Louise stelde ons drie hersenkrakende vragen over haar onderzochte draai-modellen; de voetbal en de draaikubus. De fotografie werd door Toine uitgelegd aan de hand  de camera obscura, ‘vreemde foto’s’ en een verzameling camera’s (hij studeert onder andere fotografie). 

Na de pauze gaven Evi en Ties uitleg over de T-proeverij en research over thee, dit wordt voortgezet! De drie presentaties over schelpenstreepjes, witte toren en paardenras-stamboom zijn kort toegelicht. Tot slot vertelden Lotte & Tim over hun PWS;  ’code and carrier’ en de twee ontworpen plaquettes, met prachtig schoolcijfer. 

Afgelopen weken bleek voor de vijfde keer de nieuwe toetsvorm een succes. Na het rondje handtekeningen van de leerlingen en het bestuur met Jerry, Rob, Ger en Karen vond de uitreiking plaats. Dit schooljaar 2020-’21 waren er 26 leerlingen (uit heel NL), waarvan achttien leerlingen een certificaat met iconen behaalden. Van deze iconenparade zijn bijzonder: het grote rood icoon voor Mees (drie prijzen), het groot wit icoon voor Lotte & Tim (Havo research plus) en het BasisWijs-plus Diploma met groot blauw icoon voor Louise. Allen werden van harte proficiat toegewenst.”  Zie ook: www.Talento Metissimo.nl; deze wordt bijgewerkt.

Meer berichten