Logo gemeentenieuwsonline.nl
routekaart ommetje angeren
routekaart ommetje angeren (Foto: onbekend)

Muzikaal Ommetje in Angeren

ANGEREN - Helaas kon door de flinke stortbui op 3 juni het ‘Muzikaal Ommetje’ in Angeren niet doorgaan. “Maar we gaan een nieuwe poging wagen. Op donderdagavond 15 juli wordt iedereen hierbij opnieuw uitgenodigd om na het eten tussen 19:00 en 20:00 uur een lekker ommetje te wandelen door Angeren.”

Harmonie Angeren houdt niet van stilzitten, zeker niet in het jaar dat ze 100 jaar bestaat! “Sinds kort mogen we gelukkig weer repeteren en we zijn dan ook al druk bezig voor het jubileumconcert op 6 november. Maar we willen toch ook graag het geplande ‘Muzikaal Ommetje’ nog door laten gaan en hopen natuurlijk dat het weer ons deze keer gunstig gezind zal zijn.

Voor donderdagavond 15 juli is een route uitgezet van circa twee kilometer waar op een zestal plaatsen een aantal duo’s van de harmonie zorgt voor muzikale klanken. De afwisselende duetjes zijn een mooie uitdaging voor de muzikanten.

In de Wilhelminastraat, Emmastraat, Grundel, Pietershof, Duimeling en bij het evacuatiemonument op de dijk hoor je de muzikanten. Daar kun je een routekaartje meenemen zodat je geen duo zult missen. De route heeft geen start- of eindpunt.

Na afloop van deze fysieke inspanning is het wellicht een idee om jezelf te verwennen met een ‘Angerse Blonde Toeter’. Dit speciaal gebrouwen biertje ter ere van het 100-jarig jubileum is te bestellen via de website www.harmonie-angeren.nl.

Meer berichten