Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Gezellige koffieochtend in de Zandse Kerk (voor coronatijd). (foto: Herman Geerts)</p>

Gezellige koffieochtend in de Zandse Kerk (voor coronatijd). (foto: Herman Geerts)

(Foto: Herman Geerts)

Binnenkort koffieochtenden in Zandse Kerk

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk gaat weer starten met de koffieochtenden op de laatste woensdag van de maand in De Zandse Kerk in Huissen. Door de coronamaatregelen hebben de bezoekers van de koffieochtend lang moeten wachten op deze herstart, maar gelukkig is het nu zover. Op 25 augustus (inloop 10:00 uur, aanvang 10:30 uur). 

De gastvrouwen en vrijwilligers zijn ontzettend blij dat zij de bezoekers volgende maand weer mogen ontvangen in het vertrouwde kerkgebouw. “Wat hebben we elkaar gemist, de lekkere koffie natuurlijk ook, het praatje, de nieuwe mensen die we ontmoetten en vooral de gezelligheid. De koffieochtend is voor velen een leuk uitje.”

“Kort van tevoren zullen we via Hét Gemeente Nieuws, onze facebookpagina en via www.zandsekerk.nl de koffieochtend van 25 augustus nogmaals onder de aandacht brengen. Gezien het feit dat de coronamaatregelen van dag tot dag kunnen veranderen, zullen wij dan ook informatie geven over de dan geldende maatregelen.

De gastvrouwen en de vrijwilligers van de koffieochtend kijken er naar uit om iedereen weer terug te zien. Zij nodigen iedereen van harte uit. Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden, mail info@zandsekerk.nl of bel 06 14803998.”

H

Meer berichten